Reviews

Zeepsop Gebouwen Service

Wij zijn heel erg tevreden met de Service van SCL, als wij op de ladder staan kunnen we de veiligheid waarborgen door de telefoon eens niet op te nemen. Zodoende lopen we geen offerte mogelijkheden mis. Verder hele duidelijke communicatie en afhandeling tussen onze bedrijven.

Joey Scholte
Zeepsop Gebouwen Service

Excellent in communicatie

Wij van excellent in communicatie zijn al geruime tijd klant van Service Center Limburg naar alle tevredenheid.

Service Center Limburg is voor ons een zeer gewaardeerde partner, die ons ondersteund in het benaderen van potentiele klanten en inplannen van afspraken. De kwaliteit van afspraken, de open en korte communicatie lijnen en persoonlijke touch en de hoge graad van nazorg zijn voor ons doorslaggevend geweest in de keuze om langdurige samenwerking aan te gaan met Service Center Limburg.

Het team van Service Center Limburg kunnen wij dan ook met volste vertrouwen aanbevelen als telefonische dienstverlener. Door deze samenwerking kunnen wij als Excellent in communicatie effectiever bezig zijn met onze core business.

Wij kunnen iedereen adviseren, de telefonische dienstverlening bij Service Center Limburg onder te brengen.

Bjorn Derks
Excellent in communicatie

See You Support

SCL is een prettig service center dat duidelijk communiceert en goede resultaten bereikt. Klantvriendelijkheid, houding en duidelijke werkwijze staan voorop in de dienstverlening. Dankzij Sabine en haar medewerkers ontving ik interessante leads en bouwde ik waardevolle zakelijke contacten op.

Bertine Peeters
Social Media | Tekstschrijver | Website-onderhoud

Technical Support & Supplies Limburg

Zeer fijn acquisitie bedrijf om mee samen te werken. Beschikken over goede telefoonetiquette. Neemt eigen initiatief en zeer vriendelijke medewerkers.

Florian Derst
Directeur

Schoenmaekers Verhuizingen en Transporten

Sinds januari 2019 zijn wij van start gegaan met de telefoondienst van SCL. Natuurlijk geef je dat niet zomaar uit handen en de eerste maand heb ik dat dan enigszins sceptisch bekeken.

Maar gaandeweg is gebleken dat een goede zet is geweest. Je ziet de afspraken groeien, daar ik zelf nogal eens een telefoontje miste. Onderhand zijn we een paar maanden onderweg en moet ik zeggen ze doen het super.

Ik als kleine ondernemer wordt hier gewoon veel door ontlast. Mijn klanten zijn tevreden en ik ben tevreden. Op naar een langdurige samenwerking. Vooral zo doorgaan.

Dhr. Ron Schoenmaekers
Schoenmaekers Verhuizingen en Transporten

MR WBM VONDENHOFF ADVOCAAT

“Sabine Lemmens en ik hebben elkaar een tijd geleden ontmoet via een relatie van ons beiden. Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben om elkaar zo beter te leren kennen groeide het vertrouwen in elkaar waaruit een duurzame samenwerking is ontstaan. Service Center Limburg is voor ons een grote toegevoegde waarde als het gaat om een constante toevoer van nieuwe prospects.”

Dhr. W. Vondenhoff
Advocaat

MilAnSa Personeelsdiensten

“In september 2018 maakten we kennis met Sabine van Service Center Limburg (SCL). We waren al van plan om de telefonische acquisitie uit te besteden, omdat we daar zelf weinig tijd voor hebben. We vroegen ons af of SCL de juiste partij was en of er genoeg kwalitatieve afspraken zouden volgen. Na enkele gesprekken was er voldoende vertrouwen om vanaf 2019 zaken met elkaar te doen. Op dit moment zijn we uitermate tevreden over de manier waarop SCL deuren opent naar nieuwe relaties.”

Dhr. Sascha Pütz
Directeur / Mede-eigenaar / Accountmanager

Service Center Limburg

Einsteinstraat 3
6372 BW Landgraaf
Tel. 045-2300100
info@servicecenterlimburg.nl

Social Media

Volg Service Center Limburg op onze social media kanalen

Tip van de Maand

Meld u aan voor de gratis Tip van de Maand. Vul uw e-mailadres in en ontvang maandelijks een tip in uw digitale brievenbus.

Icon Nijssen Media