Prinsjesdag 2020 ๐Ÿ‘‘ Regeren = vooruitzien

๐Ÿ’ก Tip  Haal het maximale uit je bedrijf en start nu met je begroting over 2021

2020 is een jaar dat we graag achter ons zullen laten, toch is het geen verloren jaar. Door nu keuzes te maken voor 2021 laat je geen toekomstige omzet liggen.

Hoe bereik je gezonde groei in het nieuwe jaar?
Zonder nieuwe klanten is groei moeilijk te realiseren. Eรฉn van de succesfactoren van je onderneming is inzetten op het vinden van meer leads, klanten en omzet. Juist nu veel fysieke afspraken op een lager pitje staan, krijg je meer ruimte om je planning en strategie te bepalen.

Marketing en sales mogelijkheden
Vergeet bij het opstellen van je begroting niet om een post op te nemen voor marketing en acquisitie. Bedenk daarbij of je de lastige offline-onderdelen hiervan zelf gaat uitvoeren. Heb je zelf  tijd en mogelijkheden om de offertes en leads na te bellen of blijft dit vaak liggen? Daarmee blijven ook kansen op meer omzet liggen. Jammer van de tijd die je al hebt geรฏnvesteerd. Daarnaast heeft het een negatief effect op de groeikansen van je onderneming.

We vertellen graag over hoe wij een succes maken van een telefoongesprek en hoe we klanten helpen bij het opschalen van hun onderneming. Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.